Handelingen logo01A

E-mailAfdrukkenExport ICS

Suffering, Death and Palliative Care

Titel:
Suffering, Death and Palliative Care
Wanneer:
di, 24. maart 2020 - vr, 27. maart 2020
Locatie:
Radboudumc Nijmegen - Nijmegen
Categorie:
Cursus

Omschrijving

Van 24 tot 27 maart 2020 wordt de 22e editie van de advanced European Bioethics Course ‘Suffering, Death and Palliative Care’ georganiseerd door sectie Ethiek van de Gezondheidszorg van de afdeling IQ healthcare, Radboudumc Nijmegen.

Deze vierdaagse cursus behandelt een scala aan ethische onderwerpen rond lijden en sterven, palliatieve zorg en medisch ondersteund sterven. Er zal door experts uitvoerig worden ingegaan op de medische, filosofische, theologische en ethische grondslagen van deze concepten. Er is veel ruimte voor discussie met deze experts en met uw medecursisten.
De key-note lecture zal worden gehouden door dr. Els van Wijngaarden, docent en onderzoeker aan de Universiteit voor Humanistiek, leerstoelgroep Zorgethiek te Utrecht.
Voertaal van deze cursus is Engels en de cursus richt zich op deelnemers met verschillende professionele achtergronden zoals geneeskunde, verpleegkunde, geestelijk verzorging, filosofie, theologie en PhD-studenten op al deze gebieden. ABAN-accreditatie wordt aangevraagd bij de KNMG, voor geestelijk verzorgers wordt accreditatie aangevraagd bij de SKGV.
Contact: Valesca Hulsman: . Tel: +31 (0) 24 - 3613359/ +31 (0) 24 - 3615305. Volg ons op twitter: @palcarecourse voor het laatste nieuws.

Meer informatie en een te downloaden brochure op deze website


Locatie

Locatie:
Radboudumc Nijmegen
Straat:
Geert Grooteplein Zuid 10
Postcode:
6525 GA
Plaats:
Nijmegen
Land:
Netherlands
Plattegrond:
Plattegrond

Omschrijving

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u daarmee akkoord.