Home

Handelingen logo01A

introductie omslagen 2022 4

No events found.

Index Ned Theol TijdschrSinds september 2021 is het platform Index voor Nederlandse theologische tijdschriften operationeel, een website waar gezocht kan worden naar artikelen uit Nederlandstalige theologische tijdschriften. Op dit moment bevat de database bibliografische gegevens van 38290 artikelen uit 28 tijdschriften. Ook de bibliografisch gegevens van Handelingen zijn in deze database opgenomen. De website is voor iedereen kosteloos te gebruiken.

Zo worden theologen, predikanten, studenten en andere onderzoekers gefaciliteerd met een geavanceerde zoekfunctie voor Nederlandstalige theologische artikelen. Een klein team vrijwilligers werkt aan het up-to-date houden van de database en het toevoegen tijdschriften. Daarnaast wordt geïnvesteerd in de verdere doorontwikkeling van het platform De Index voor Nederlandse theologische tijdschriften heeft erkenning gevonden in de academische wereld. De Koninklijke Bibliotheek en meer dan tien universiteiten en hogescholen hebben ons platform opgenomen als digitale zoekbron voor hun studenten.

Zie verder http://www.theologischetijdschriften.nl/

Nieuwsbrief

Nieuw: schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief van Handelingen
Klik op Nieuwsbrief

U zoekt iets...

...over een bepaald onderwerp of thema uit Handelingen?
Via de zoekfunctie hierboven kunt u veel vinden. Typ een trefwoord en druk dan op de enter-toets of klik op het blauwe zoekicoontje

Agenda

Studiedagen, trainingen, conferenties, symposia, opleidingen, seminars, congressen, enz. vindt u hieronder
(klik op de blauwe tekst voor meer info)

Laatste wijziging

  • op zaterdag 18 maart 2023, 17:45 uur

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Deze website gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u daarmee akkoord.